Afslanken en je fit voelen!

Of nou 5 of 15 kilo wilt verliezen met het Personal Shape programma gaat het lukken.

 Start met het gratis intake gesprek waar wij kennismaken met elkaar en ik uitleg geef over het gebruik van PowerSlim als hulpmiddel om dit doel te bereiken.

Het programma is voor iedereen anders dus is het belangrijk om jou wensen en doelen met elkaar te bespreken. Tijdens de wekelijkse coaching wordt je gemeten en gewogen, bespreken we de week en de uitdagingen voor de volgende week en motiveren we je om weer door te gaan. Zo maken we een Personal Shape Plan die past bij uw wensen en leven.

Afvallen is niet alleen maar doen en volhouden! maar vooral leren en weten wat je kan zelf kan doen om je resultaat te behouden. Afvallen doen we samen maar jij bepaald het resultaat!

 

Fase1: Afvallen!

Hier zien we elkaar wekelijks en ligt de focus op 80% van jou doel en streefgewicht. Hier eet je verse groente, vis en vlees gecombineerd met de Speciale PowerSlim producten. Je kan gebruik maken van het handige kookboek, vol smakelijke recepten, week menus en schema’s.

Fase 2: stabiliseren.

Hier zien we elaar elke 2 weken en ligt de focus op het behalen van de laatste 20% van jou doel en streefgewicht. Hier worden steeds meer gezonde voedingssoorten toegevoegd aan het menu. Fruit, Kaas, Noten en een graanproducten Zo leer je  prettig eetpatroon aan die je makkelijk kan aanhouden in de toekomst.

Fase 3: Gewichtsbehoud.

Hier zien we elkaar 1 keer per maand en ligt de focus op gewichtsbehoud. Op gewicht blijven is namelijk de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in deze fase een gezond eetpatroon vast te houden en balans te houden zodat je alles wat je hebt geleerd kan toepassen voor nu en in de toekomst. Dit resultaat wil je vast houden, Toch?! In deze fase gebruik je alleen de tussendoortjes van PowerSlim en kan je gebruik maken van de Balance lijn , speciaal ontwikkeld voor deze fase.

Wat zijn de kosten voor het totaal programma?

Afvallen doe je samen met je coach!
Het PowerSlim progamma doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je rekent alleen de producten af die u heeft gekozen. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n drie tot zes producten per dag. De gemiddelde kosten van één product zijn € 2,65. Omdat je de maaltijden en tussendoortjes die je normaal gesproken koopt vervangt, kun je deze kosten er vanaf trekken. In elke volgende fase bouw je het aantal PowerSlimproducten af.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!            €0

Begeleiding bij afslanken bij afname van €60 aan PowerSlim producten. €0

PowerSlim KICKSTART pakket €159,-

Zo maak je meteen een goede start met een duidelijke uitleg over het programma, kookboek/receptenboek, schema,s, weekmenu’s, multi supplementen en maar liefst 48 eetmomenten en producten, waaronder pasta,s crackers, brood, tussendoortjes, toetjes en muesli.

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten met het Personal Shape Programma maakt dat het programma makkelijk vol te houden is, ook bij drukke dagen. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

 

 

 

PowerSlim.

Het PowerSlim afslankprogramma richt zich op afslanken en aanleren van gezond eetgedrag. Het programma bestaat uit drie duidelijke fases die je gaan helpen om je ideale gewicht te behalen maar vooral te behouden ook op langer termijn.

 

 

Gezondheid

Voldoende eten is essentieel met Powerslim  hierdoor heb je geen honger, breng je je suikerspiegel en hormoonhuishouding in balans en leer je keuzes maken op basis van gezondheid en een slanker lichaam

Voeding

Met het Powerslim programma ga je niet minder eten maar anders, verse groenten met vlees of vis aangevuld met de producten van PowerSlim voor een optimale vetverbranding.

error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.