Verantwoord afvallen doen we samen!

Langzaam aan worden we allemaal dikker omdat ons huidige voedingspatroon vooral gericht is snelle maaltijden, koolhydraten en suikers en we hebben allemaal volle agenda’s en drukke dagen. We bewegen een stuk minder en (zoete) verleidingen liggen constant op de loer. Het aanbod ongezonde lekkernijen is echt enorm! We krijgen hierdoor vaak veel meer calorieën binnen dan dat we verbranden met gewichtstoename als gevolg.

Het wordt een steeds groter probleem in onze maatschappij, in elke leeftijdscategorie, jong en oud.

Dat overgewicht nare gevolgen kan hebben, is bekend.  Hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk worden vaak genoemd. Maar overgewicht kan ook psychologische gevolgen hebben, zoals onzekerheid, frustratie en sociaal vermijdingsgedrag.

Start samen met Personal Shape Plan met PowerSlim en ontdek dat afvallen en gezonder eten best heel leuk kan zijn! Het is geen dieet maar een way of life waar je niet minder gaat eten maar anders en met maar liefst 6 eetmomenten per dag.

Naast de wekelijkse coaching  gebruik je het kookboek met uitleg over de energiebalans, aankomen en afvallen, koolhydraten, vetten en eiwitten. En de 14 voorbeeldweekmenu’s met meer dan 80 recepten die geschikt zijn tijdens het PowerSlim afslankprogramma.

Het PowerSlim programma is effectief en wetenschappelijk onderbouwd met de nadruk op gezonde voeding (suikervrij) verse groenten, vlees en vis aangevuld met de eiwitrijke producten van PowerSlim, deze zorgen voor de juiste bouwstoffen die jou lichaam nodig heeft, waardoor je spiermassa behoud en vetmassa verliest en de kans op het jojo effect verlaagd zonder honger gevoel. De slechte vetten vervangen door goede en de producten hebben een hoog vezelgehalte. Hierdoor word er slim gebruik van de functie van de verschillende voedingsstoffen: koolhydraten, vetten & eiwitten.

De eiwitrijke PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. De producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract.

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten met het Personal Shape Programma maakt dat het programma makkelijk vol te houden is, ook bij drukke dagen. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

BMI berekenen

Altijd al benieuwd hoe je BMI waardes zijn? Of je gewicht/lengte goed zijn of misschien wel te laat/te hoog.

Aan de hand van de de waardes is te zien of je goed op gewicht bent of voor jouw lengte misschien last hebt van onder- of overgewicht.

ft
in
lbs
cm
kg
error: Kopiëren inhoud website niet toegestaan.